Kiropraktisk Klinikk:
www.kkmoss.no
Veletablert tverrfaglig klinikk innen muskel-skjelett og nervesystemet, med fokus på optimaliserende helse! Lurer du på hvordan du kan oppnå nettopp dette- ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon. Muligheter for direkte henvisning til spesialister samt røntgenundersøkelser.
Ekholt legekontor:
www.ekholtlegekontor.no
Legekontoret har tre leger, inkludert autorisert dykkerlege og sjømannslege. Ekholt legekontor har kort ventetid og god tilgjenglighet. Her er det også mulighet for å få time på kveldstid og lørdager. Du kan bestille time på nett, via SMS eller ring oss på telefon 69 23 62 30.
Stamina Helse:
www.staminagroup.no
Stamina er Norges ledende og største private aktør innen bedrifts- og privathelse. Med 700 ansatte og 40 lokalkontorer spredd over hele landet, har vi helsefaglig personell tilgjengelig for kunden 24 timer i døgnet, 365 dager i året.
Fokus Trening:
www.fokust.no
Fokus Trening AS er treningssenteret for deg som vil ha fokus på trening. Du har målsettingen, vi har ressursene. Alle medlemmer har treningsveiledning og oppfølging inkludert i sitt medlemskap. Som medlem kan du trene på egenhånd og/eller delta på gruppetimer. Vi tilbyr egenutviklede konsepter og Les Mills konsepter, Bodypump og Bodybalance. Gjennom året arrangerer vi ulike eventer som rettes spesielt mot løp og ski for å skape god treningskultur, samhold og inspirasjon. Vi ønsker deg suksess i både hverdagstrening og konkurransetrening. Aldersspennet strekker seg fra 16-90 år og alle skal oppleve at de er ivaretatt og velkommen. Kontakt oss for et tilbud!
Fokus Klinikk:
www.fokus-klinikk.no
Fokus klinikk er et spesialistsenter for muskel- og skjelett lidelser. Klinikken er satt sammen av en ulike yrkesgrupper innen helse, deriblant fysioterapeuter hvorav 2 er spesialist i klinisk ortopedisk medisin og 3 er spesialister i ultralyd diagnostikk, osteopater, naprapat, gestalt terapeuter og idrettsfysiolog i tillegg til samarbeid med lege. Vi har satt tverrfaglighet i system slik at pasienter som oppsøker oss for hjelp er sikret nøyaktig diagnose, riktig behandling og tilpasset oppfølging.
Hair House:
https://www.facebook.com/hairhouse.no
Hair House er en veletablert frisørsalong med tre frisører og en cryoterapeut, se mer info på deres facebook-side eller ring tlfnr 455 044 50
Bedre Hjerter:
www.bedrehjerter.no
Bedre Hjerter driver med forebygging og rehabilitering av hjerteproblemer. For mer informasjon, ta kontakt med Kenneth@bedrehjerter.no eller ring 926 19 828.
Bredsand Tannlegesenter:
http://bredsandtannlege.no
Bredsand Tannlegesenter er et nytt, moderne tannlegesenter. Drives av tannlegene Harald Strømme og Carl Larsen som tilsammen har 28 års erfaring fra privat tannlegepraksis. Vi utfører alt innen moderne tannbehandling fra estetisk/kosmetisk behandling, bleking, implantatabehandling, kroner, broer, tannfyllinger, rotfyllinger, tannkjøttbehandling, ekstraksjoner samt utfører akuttbehandling/akutthjelp. Vi tilstreber og tilpasse behandling til den enkeltes behov og ønsker.
Fontenehuset, avd Rygge:
www.fontenehuset-rygge.no
Fontenehuset i Rygge er et arbeidsorientert klubbhus for mennesker med psykiske helseutfordringer og tidligere rusproblemer. de er for alle kjønn, i alle aldre, fra 16 år og oppover.
Moss Tavlemontering:
Moss Tavlemontering bygger el-tavler. For mer informasjon, ta kontakt på tlf 913 86 914
Næromsorg:
www.nosweb.no

NOS AS er en privat, tiltaksbasert bedrift som arbeider med familiehjem, hjemmebaserte tjenester og er en godkjent barnevernsinstitusjon.
Pol Betong:
www.polbetong.no
Pol Betong tilbyr omfattende serviceytelse av armert betongarbeid for kunder og bransjer, offentlig infrastruktur, offentlige bygg og miljøvern.
Advokatfirma Solberg Sandtrø:
www.solbergsandtro.no
Advokat Hege Solberg Sandtrø har mange års erfaring som advokat. Hun er spesialist innen personskade (trafikkulykker, yrkesskader/yrkessykdommer og pasientskader). Med sin betydelige erfaring  ivaretar hun skadelidtes rettigheter og sørge for at de får et riktig erstatningsoppgjør. Hun håndterer saker over hele landet. I tillegg til erstatningsrett og forsikringsrett, bistår hun klienter innen trygderett, barne- og familierett, arbeidsrett, kontraktsrett, arv- og skifterett, herunder testament og samboeravtale, meklingsoppdrag og bistandsoppdrag.
Solvik Barnevern:
www.solvikbarnevern.no
Solvik Barnevern tilbyr fosterhjem, familiehjem og beredskapstjeneste.
Ortopediteknikk:
www.ortopediteknikk.no
Ortopediteknikk AS ble grunnlagt i 1980 og er i dag Norges største ortopeditekniske virksomhet. Vi leverer alle typer ortopediske hjelpemidler, i tillegg til idrettsrelaterte hjelpemidler. Vi kan også tilby undersøkelser og skadeforebyggende hjelpemidler for bedrifter og deres ansatte.
Blings og Boller:
https://mobile.facebook.com/Blings-og-Boller-1555005164609811/
Et håndverksbakeri hvor du får kjøpt god og rimelig lunchmat, blingser, nybakt brød og bakevarer. Innehavere er Anne Szulc-Simonsen og Jon Kristian Simonsen som også står bak Råde Selskapsmat. Kontakt: 911 187 71
Ingeniør Ivar Pettersen:
http://www.pettersen.no
Trenger du elektrikerhjelp med gode kunnskaper om elektriske anlegg i boliger, leiligheter og fritidsboliger? En som leverer energieffektive produkter av kjente kvalitetsmerker som varer? Vårt profesjonelle team av nærmere 200 elektrikere og lærlinger, prosjektledere og teknisk høyt skolerte fagfolk, leverer daglig til private, bygg og anlegg.
Ingeniør Ivar Pettersen AS er en elektroinstallatør og automatiseringsbedrift med hovedkontor i Drammen og avdelinger i Moss, Vikersund, Sandefjord og Oslo.
Swiss Premium:
http://www.swisspremium.no
Swiss Premum AS er distributør av flere Sveitsiske merker i Norge, bl.a Aerowatch og Caran d’Ache.
 
 

 

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome