Kiropraktisk Klinikk:
www.kkmoss.no
Veletablert tverrfaglig klinikk innen muskel-skjelett og nervesystemet, med fokus på optimaliserende helse! Lurer du på hvordan du kan oppnå nettopp dette- ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon. Muligheter for direkte henvisning til spesialister samt røntgenundersøkelser.
Ekholt legekontor:
www.ekholtlegekontor.no
Legekontoret har tre leger, inkludert autorisert dykkerlege og sjømannslege. Ekholt legekontor har kort ventetid og god tilgjenglighet. Her er det også mulighet for å få time på kveldstid og lørdager. Du kan bestille time på nett, via SMS eller ring oss på telefon 69 23 62 30.
Stamina Helse:
www.staminagroup.no
Stamina er Norges ledende og største private aktør innen bedrifts- og privathelse. Med 700 ansatte og 40 lokalkontorer spredd over hele landet, har vi helsefaglig personell tilgjengelig for kunden 24 timer i døgnet, 365 dager i året.
Fokus Trening:
www.fokust.no
Fokus Trening AS er treningssenteret for deg som vil ha fokus på trening. Du har målsettingen, vi har ressursene. Alle medlemmer har treningsveiledning og oppfølging inkludert i sitt medlemskap. Som medlem kan du trene på egenhånd og/eller delta på gruppetimer. Vi tilbyr egenutviklede konsepter og Les Mills konsepter, Bodypump og Bodybalance. Gjennom året arrangerer vi ulike eventer som rettes spesielt mot løp og ski for å skape god treningskultur, samhold og inspirasjon. Vi ønsker deg suksess i både hverdagstrening og konkurransetrening. Aldersspennet strekker seg fra 16-90 år og alle skal oppleve at de er ivaretatt og velkommen. Kontakt oss for et tilbud!
Fokus Klinikk:
www.fokus-klinikk.no
Fokus klinikk er et spesialistsenter for muskel- og skjelett lidelser. Klinikken er satt sammen av en ulike yrkesgrupper innen helse, deriblant fysioterapeuter hvorav 2 er spesialist i klinisk ortopedisk medisin og 3 er spesialister i ultralyd diagnostikk, osteopater, naprapat, gestalt terapeuter og idrettsfysiolog i tillegg til samarbeid med lege. Vi har satt tverrfaglighet i system slik at pasienter som oppsøker oss for hjelp er sikret nøyaktig diagnose, riktig behandling og tilpasset oppfølging.
Hair House:
https://www.facebook.com/hairhouse.no
Hair House er en veletablert frisørsalong med tre frisører og en cryoterapeut, se mer info på deres facebook-side eller ring tlfnr 455 044 50
Gestaltterapeut Elisabeth Engen Lie:
Elisabeth er tidligere bedriftsleder med 16 års erfaring fra drift av barnehager og regnskapsbyrå. Hun er også utdannet førskolelærer, er sertifisert NLP Master Coach, utdannet Gestaltcoach og Mindfulnessinstruktør. De siste årene har hun jobbet med temaer selvfølelse, hvordan dette påvirker deg som enkeltindivid, men også i grupper og team på arbeidsplasser.
Kontakt: elisabeth@egconsult.no eller på mobil 902 054 15
Bredsand Tannlegesenter:
http://bredsandtannlege.no
Bredsand Tannlegesenter er et nytt, moderne tannlegesenter. Drives av tannlegene Harald Strømme og Carl Larsen som tilsammen har 28 års erfaring fra privat tannlegepraksis. Vi utfører alt innen moderne tannbehandling fra estetisk/kosmetisk behandling, bleking, implantatabehandling, kroner, broer, tannfyllinger, rotfyllinger, tannkjøttbehandling, ekstraksjoner samt utfører akuttbehandling/akutthjelp. Vi tilstreber og tilpasse behandling til den enkeltes behov og ønsker.
Dahnjun Teakwondoklubb:
www.dahnjun.no
Har du lyst til å trene Taekwondo i Moss? Hos oss er alle velkommen, unge, gamle, nybegynnere og de mer erfarne. Ønsker du å ta del i vår filosofi bygget på ekte Taekwondo-verdier, har du kommet til rett sted. For å gi deg de beste muligheter til å utvikle deg som utøver, tilbyr vi to fordypningsområder – konkurranse og tradisjonell Taekwondo.
Taxi 3:
www.taxi3.no
Taxi3 AS ble startet 1. juni 2007. Vi har i dag 46 biler tilknyttet vår sentral i Østfold og Romerike. Vi ønsker å gi den beste servicen til deg som kunde, og til konkurransedyktige priser.
Ved bestilling av drosje ringer du vår bookingsentral på telefon. Vårt tlfnr: 06945
Næromsorg:
www.nosweb.no

NOS AS er en privat, tiltaksbasert bedrift som arbeider med familiehjem, hjemmebaserte tjenester og er en godkjent barnevernsinstitusjon.
Løpeskjørt:
www.lopeskjort.no
Advokatfirma Solberg Sandtrø:
www.solbergsandtro.no
Advokat Hege Solberg Sandtrø har mange års erfaring som advokat. Hun er spesialist innen personskade (trafikkulykker, yrkesskader/yrkessykdommer og pasientskader). Med sin betydelige erfaring  ivaretar hun skadelidtes rettigheter og sørge for at de får et riktig erstatningsoppgjør. Hun håndterer saker over hele landet. I tillegg til erstatningsrett og forsikringsrett, bistår hun klienter innen trygderett, barne- og familierett, arbeidsrett, kontraktsrett, arv- og skifterett, herunder testament og samboeravtale, meklingsoppdrag og bistandsoppdrag.
Block Watne:
www.blockwatne.no
Nyopprettet distriktskontor i Rygge. Kontoret er operativt fra 2019. Kontoret har ansvar for Moss, Rygge og Vestby. Block Watne kjøper tomter og prosjekter, tegner boligene, bygger dem fra grunnen av og selger dem.
Ortopediteknikk:
www.ortopediteknikk.no
Ortopediteknikk AS ble grunnlagt i 1980 og er i dag Norges største ortopeditekniske virksomhet. Vi leverer alle typer ortopediske hjelpemidler, i tillegg til idrettsrelaterte hjelpemidler. Vi kan også tilby undersøkelser og skadeforebyggende hjelpemidler for bedrifter og deres ansatte.
Blings og Boller:
https://mobile.facebook.com/Blings-og-Boller-1555005164609811/
Et håndverksbakeri hvor du får kjøpt god og rimelig lunchmat, blingser, nybakt brød og bakevarer. Innehavere er Anne Szulc-Simonsen og Jon Kristian Simonsen som også står bak Råde Selskapsmat. Kontakt: 911 187 71
Ingeniør Ivar Pettersen:
http://www.pettersen.no
Trenger du elektrikerhjelp med gode kunnskaper om elektriske anlegg i boliger, leiligheter og fritidsboliger? En som leverer energieffektive produkter av kjente kvalitetsmerker som varer? Vårt profesjonelle team av nærmere 200 elektrikere og lærlinger, prosjektledere og teknisk høyt skolerte fagfolk, leverer daglig til private, bygg og anlegg.
Ingeniør Ivar Pettersen AS er en elektroinstallatør og automatiseringsbedrift med hovedkontor i Drammen og avdelinger i Moss, Vikersund, Sandefjord og Oslo.
07 Moss:
www.07.no
07 leverer publiseringstjenester på nett og papir til forlag, byråer, offentlige etater, organisasjoner og store og små bedrifter. 07 tilbyr fagkompetanse og rådgiving i alle ledd av publiseringsprosessen, fra design og valg av medium til trykk, ferdiggjøring og distribusjon.
Swiss Premium:
http://www.swisspremium.no
Swiss Premum AS er distributør av flere Sveitsiske merker i Norge, bl.a Aerowatch og Caran d’Ache.
NMC, Norge:
http://www.nmc-norge.no/
NMC-gruppen utvikler, produserer og markedsfører syntetiske skumprodukter. Våre kolleger utvikler innovative og pålitelige produkter av høy kvalitet, støttet av et stort serviceapparat.
Witelcom:
www.witelcom.com
WITELCOM is a Norwegian based company offering complete end to end solutions for wireless broadband solutions worldwide. With its technology, WITELCOM provides systems for both unlicensed and licensed (Wimax) bands.
Today, Witelcom offer solutions and services for the telecom market, mining industry, fisheries and oil & gas offshore/onshore markets.

 

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome