Bredsand Helsehus

Bredsand Helsehus er og skal videreutvikles til et mangfoldig og faglig bredt sammensatt helsehus for Østfold om omliggende fylker. Helsehuset er lokalisert på Bredsand i Rygge kommune.

Vårt mål for Bredsand Helsehus er å legge til rette for en samlokalisering av helserelaterte virksomheter som kan gi hverandre synergier og samarbeid på tvers av profesjoner.

Noen av fordelene ved å være tilknyttet helsehuset vårt, er jevnlige møter hvor alle helseaktørene inviteres for å utveksle erfaringer, se på behov og muligheter for samarbeid. Her finnes også en hyggelig cafe som i tillegg til å servere sunn og varm mat, også er en naturlig daglig møteplass for leietakerne. Her finnes mulighet for bedrifts-lunsjavtale.

Helsehuset består av to hovedbygg som forenes av en utvendig gangbro. Bygningsmassen utgjør til sammen 5700 kvm.

Ta kontakt dersom du/dere er interessert i å være lokalisert i moderne lokaler, i et spennende fagmiljø, med mulighet for samarbeid og nettverk.

Ta også kontakt dersom du i første omgang ønsker mer informasjon, et besøk i bygget eller vil ha besøk for å bli nærmere orientert.

Selskapet ToThe Invest AS står bak og er eiere av Bredsand Helsehus. ToThe Invest er et familieeid selskap som driver med prosjektering – og eiendomsutvikling. Selskapet står blant annet bak utvikling av Heimdalenga AS i Rygge kommune og Pepperstad Skog AS i Vestby. Selskapet driver utleievirksomhet av egne næringseiendommer.

 

 

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome